9 Mart 2009 Pazartesi

İndirimden Son Alışverişler





























Malum kış indiriminde son dönemleri yaşıyoruz ve pek çok marka çoktan yeni sezona geçiş yaptı bile. Pazar günü mini Astoria turu esnasında biz de bir kaç parça alışveriş yaptık aşkım kocamla. Siyah rugan oxford ayakkabılar Charles & Kheith ilk görüşte vuruldum oldukça rahat, fiyatının 37,5 tl oluşu ve kalan son 36 numara olması da diğer güzel yanıydı tabiiki kaçırmadım :) Kahverengi robin hood botlar ise Aldo' dan yine kalan son 36 ve fiyatı da 55 tl çok hafif ayakta yokmuş hissi veriyor, kahverengi spor ayakkabıları da yine Aldo'dan aşkım kocama aldık çok rahatmış o da renkleri de çok kullanışlı. Çanta ve taçlar Assortie'den şu an %75 indirim devam ediyor ve her şey çok güzel. Çanta 25tl taçların her biri ise 3.90 tl şimdilik benden bu kadar :) Astoria trafiği daha az yoğun bir AVM olduğundan oradaki mağazalarda halen indirimde çok başarılı parçalar yakalama şansınız var tavsiye ederim.

3 yorum:

  1. İndirimden alışveriş gibisi yok :)

    YanıtlaSil
  2. Resimdekilerin hepsi cok guzel... Sanirim dugmeli pembeli olan taci BURDA dergisinde de gormustum yada bir benzeri de olabilir. Ve o zamanda cok hosuma gitmisti.. Paylasim icin tskler.. sevgilerimle, medinem

    YanıtlaSil
  3. Bence de Alışveriş Cini indirimde alışveriş müthiş keyifli :) Tasarım Mekanı çok teşekkürler yorumların için benim için paylaşmak büyük keyif böyle güzel yorumlar almak da :)

    YanıtlaSil