28 Mart 2009 Cumartesi

olmazsa olmaz 9 şey

Evet sonunda oldu ben de mimlendimmm! Çok güzel bir duyguymuş bu duyguyu bana yaşattığın için çok teşekkürler mosquito :) Şimdi sıralamaya başlıyorum olmazsa olmazlarımı bakalım neler çıkacak ortaya.
1- Aşkım kocammm onsuz bir yaşam düşünemiyoruumm :)
2- Türk kahvesi. Ben içecek problemliyim, sıcak içecek içmem ( çay, nescafe vs vs) ama türk kahvesi deyince akan sular durur.Hem keyif hem dinlenme hem sohbet demek.
3- Aksesuarlarım. Takılarım ve saç aksesuarlarım.Onlarsız kıyafetlerim asla tamamlanmaz.
4- Deniz. Benim mutlaka deniz görmem gerekiyor yaşamak için sanki , umarım bir gün deniz olmayan bir yerde yaşamam gerekmez.
5-İstanbul.Doğduğum yer ve memleketim. İstanbul çok şey demek ve bu şehirde yaşıyor olmak büyük ayrıcalık.Her saati ve anı her yeri başka güzellikte.
6- Pazar kahvaltısı. Benim için haftanın en özel anlarından biri ve en büyük keyif kaynaklarımdan. Ne demişler, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.
7- Romantik komediler. Film izlemek büyük keyif ama romantik komediler kim ne derse dersin favorim. Özellikle Pretty Women, French Kiss, Bridget Jones ve türevi filmler.
8- Çikolata. Çikolatasız hayat çok da anlamlı olmazdı.Mutluluk kaynaklarımdan biri.İçi dolgulu ,fındıklı olanlar tercih sebebidir.
9- Mickey Mause. En sevdiğim çizgi film karakteri. Onun üstünde olduğu her şey çok sevimli, her şey çok eğlenceli özellikle üzerimde taşımaya bayılıyorum.

Eveeet ben kimi mi mimliyorum? Sevgili Herşeyden Azıcık mimlenmiş durumdasın :) Sevgilerimle...

4 yorum:

  1. Kocani ilk siraya yazmissin cnm umarim bunun kiymetini biliyordur:)

    YanıtlaSil
  2. Kocacınla uzun mutlu ömürler dilerim.Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim güzel dileklerine öptüm ben de :)

    YanıtlaSil