11 Mart 2009 Çarşamba

yeni takı kutularım











Takılarımı çok seviyorum tabii onları sakladığım takı kutularını da. Takıları da kutularını da çiçekli böcekli taşlı boncuklu olunca daha da çok seviyorum. Geçen hafta resimlerdeki kutuları aldım. Mor set olana bayıldım çok eğlenceli, sandık şeklinde olanın çok büyük bir esprisi yok rengi çiçekleri ve taşları dışında diğeri ise yani çekmece havası verilmiş takı kutuları bu aralar çok ilgimi çekiyordu ben de edinmiş oldum :) Diğer kutulardan boncuklu pullu olan pembe süetten çok şık ve zarif içi de yüzük bölümleri ile farklı bir tasarımda, fiili ahşap olan ise aşkım kocam için seçtiğim kutu oldu saat kutusu olarak kullanıyor. Kutuların fiyatları 7-10 tl arasında değişiyor.Akdeniz Cad. Şahane isimli dükkandan aldım isteyenlere tarif edebilirim.



Not: Mor kutuların arkasından görünen pembe filden mumluk sevgili arkadaşım Emoş'un bir yılbaşı hediyesi çok severek kullanıyorum.

4 yorum:

  1. Ben en cok mor cekmeceliyi begendim.Benimde var buna benzer bir tane.Arkadasimin hediyesi:)
    gule gule kullan

    YanıtlaSil
  2. Bende morlu olanlari cok begendim.. cok ciciler.. sevgiler, medinem

    YanıtlaSil
  3. Özellikle mor olana bayıldım. Tam benim rengim. Güle güle kullan. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Benim de favorim mor ve çekmeceli olanlar arkadaşlar aslında bir de gardrop konseptli olanları da var ama kalmamıştı aldığım yerde.Teşekkürler güzel yorumlarınıza, sevgiler :)

    YanıtlaSil