27 Nisan 2009 Pazartesi

jeans jeans only'ler







Jean markası olarak Only'e bayılıyorum. Türkiye'de satışını Vero Moda mağazaları yürütüyordu halen de devam ediyor ancak daha geniş çaplı koleksiyonlarına artık YKM' lerden ulaşabileceğiz.Ayrıca Only ürünlerine outlet mağazalarında da rastlayabiliyorsunuz özellikle Terkos Pasjı ve Beyoğlu İş Merkezi'nde sıkça yakalanıyor. Yukarıda da benim favori jean modellerimi görebilirsiniz.Paçası lastikli modellerden bir adet istiyorum sanırımm hem de çoook :)

5 yorum:

  1. Lu kot tam tuzak yakalanırsan çok şişman gösteriyor modelini bulursan incecik arayıp bulmak lazım dün LC de bir tane buldum tam isetdiğim gibi sende bak istersen.

    YanıtlaSil
  2. ykm'lerden ulaşabileceğimizi bilmiyordum.Benim de en çok sevdiğim jean markalarındandır.Çok sevindim ykm'de bulunabileceğine:)Bu arada halaa skinny jean'lerden vazgeçemiyorum.Paçası lastikliler hakikaten çok hoşmuş..

    YanıtlaSil
  3. Lc derken Waikiki mi şekerr ?
    Sevgili Mosquito, her ykm de yok ancak Cevahir ve Galleria da var. Ayrıca bir güzel yanı da fiyat seviyesi Vero Moda'da satılan aralıktan çok daha düşük jeanler ise 100-130 tl arasında.

    YanıtlaSil
  4. only'i bende çok beğeniyorum... gerçekten çok güzel jeanler var:)

    YanıtlaSil
  5. bol kesimli jean modelleri beğendimm

    YanıtlaSil